El campo es obligatorio twitch

El campo es obligatorio twitch

Api sledilnika twitch

Tem primerom aplikacij je skupen vzorec: ob nalaganju aplikacije aplikacija pridobi celoten posnetek svojega stanja in za prejemanje posodobitev tega stanja uporablja trajno povezavo prek PubSub. Posodobitve delujejo kot “razlike” glede na začetno stanje.
Odjemalci vzpostavijo povezavo WebSocket z našim strežnikom, poslušajo teme, ki jih zanimajo, in prejemajo sporočila o teh temah v realnem času. Vsak ukaz ali sporočilo, poslano med odjemalcem in strežnikom, je niz JSON, zaprt v en okvir WebSocket.
Da strežnik ne bi zaprl povezave, morajo odjemalci vsaj enkrat na 5 minut poslati ukaz PING. Če odjemalec ne prejme sporočila PONG v 10 sekundah po oddaji ukaza PING, mora ponovno vzpostaviti povezavo s strežnikom. Podrobnosti glejte v poglavju Obravnava napak pri vzpostavljanju povezave.
Odjemalci lahko kadar koli prejmejo sporočilo RECONNECT. To pomeni, da se bo strežnik ponovno zagnal (običajno zaradi vzdrževanja) in bo v 30 sekundah prekinil povezavo z odjemalcem. V tem času priporočamo, da odjemalci ponovno vzpostavijo povezavo s strežnikom, sicer bo odjemalec prisilno odklopljen.

Zahteva twitch

Ker je vaša skrivnost stranke zaupna, vam je ne moremo pokazati, ko zapustite stran, zato si jo shranite na varno. Poleg tega generiranje nove skrivnosti odjemalca takoj razveljavi trenutno skrivnost, zaradi česar lahko vaše zahteve API ne uspejo, dokler aplikacija ni posodobljena.
Novim žetonom za dostop OAuth2 poteče veljavnost. Obdobja izteka veljavnosti žetona so različno dolga, odvisno od načina pridobitve žetona. Žetoni vrnejo polje expires_in, ki označuje, kako dolgo naj bi žeton veljal. Vendar morate svoje aplikacije zgraditi tako, da bodo odporne proti napakam pri avtentikaciji žetona. Z drugimi besedami, aplikaciji, ki lahko osvežuje žetone, ne bi smelo biti treba vedeti, kako dolgo bo žeton še veljal. Namesto tega mora biti pripravljena na to, da se kadar koli spopade s tem, da žeton postane neveljaven.
Da bi aplikacijam omogočili dolgotrajno preverjanje pristnosti v svetu žetonov, ki jim poteče veljavnost, omogočamo osveževanje sej v skladu s smernicami v poglavju “Osveževanje žetona za dostop” v RFC OAuth2. Na splošno se osvežilni žetoni uporabljajo za podaljšanje življenjske dobe določenega pooblastila.

Id stranke twitch

Channel Points Custom Rewards – Referenca API za končne točke Custom Rewards je bila posodobljena zaradi doslednosti in pojasnitve pogojnih zahtev za parametre telesa. Na primer, parameter max_per_stream je obvezen, če je navedena tudi vrednost is_max_per_stream_enabled.
Podrobnosti za strežnike za ponovno pridobivanje podatkov so bile prestavljene v zgornji razdelek Video oddajanje. To vključuje uvedbo funkcije “Get Ingest Servers”, ki nadomešča njeno zastarelo različico, ki jo je bilo mogoče najti v različici v5.
Končni točki API v5 Get Channel Subscribers (Pridobi naročnike kanala) je dodana informacija, da če je bil uporabnik na seznamu naročnikov prepovedan, bodo zagotovljeni podatki o naročnini, vendar bo imel objekt user vrednost null.
Priročnik za monetizacijo razširitev{: target=”_blank” (prej Bits in Extensions), Upravljanje življenjskega cikla razširitev: V upravitelja razširitev je dodan zavihek Monetization (Monetizacija) za izbiro podpore Bits in/ali podpore za novo stanje naročnine ter za prehod na postopek monetizacije na krovu.
Sklic na razširitve: Za združitev vseh referenčnih informacij o razširitvah na enem mestu so bile referenčne informacije, povezane z Bitom (pomožne funkcije JS), prenesene sem. Dokument Biti v razširitvah je zdaj zgolj vodnik.

Pubsub teme twitch

Polje možnosti za določeno anketo. Koristni tovor dogodka vsake ankete vključuje polje z izbirami. Polje izbir vsebuje objekt, ki opisuje vsako izbiro in, če je primerno, glasove za to izbiro.
ID uporabnika izdajatelja televizijskega programa, ki je ustvaril nalet kanala, za katerega želite prejemati obvestila. Ta parameter uporabite, če želite vedeti, kdaj določen izdajatelj televizijskega programa napade drugega izdajatelja televizijskega programa. Pogoj za napad na kanal mora vključevati bodisi from_broadcaster_user_id bodisi to_broadcaster_user_id.
ID uporabnika izdajatelja televizijskega programa, ki je prejel napad na kanal, za katerega želite prejemati obvestila. Ta parameter uporabite, če želite vedeti, kdaj je določen izdajatelj televizijskega programa napadel drugega izdajatelja televizijskega programa. Pogoj za napad na kanal mora vključevati bodisi from_broadcaster_user_id bodisi to_broadcaster_user_id.
Polje rezultatov za določeno napoved kanala točk. Koristni tovor dogodka vsake napovedi vključuje polje rezultatov. Polje izidov vsebuje objekt, ki opisuje vsak izid, in po potrebi število uporabnikov, ki so izbrali ta izid, število kanalnih točk za ta izid ter polje top_predictors.

Entradas relacionadas

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad