Como ver los suscriptores de mi canal de youtube

Como ver los suscriptores de mi canal de youtube

Moji naročniki

Trgovci težko prezrejo kanal video trženja zaradi njegove široke priljubljenosti. Toda s tako veliko priljubljenostjo pride tudi velika konkurenca. Kanal je prepoln neskončne knjižnice video vsebin, zato kako lahko izstopate?
Vsi smo se že kdaj zalotili, da gledamo ure in ure videoposnetkov o mačkah. Tega se ni treba sramovati! Vprašanje je, kako lahko tržniki odvzamejo pozornost tem slavnim mačkam, da bi si pridobili več oči na svojih kanalih YouTube? Prav to je cilj tega članka – kajti če ste porabili čas za vlaganje v videoposnetke, potem si ne le želite povračila, temveč ga tudi potrebujete!
Preden se lotimo dobrih stvari, je treba opraviti nekaj hišnih opravil. Čeprav se vam morda zdi, da je vse, kar počne vaše podjetje, brezhibno, niste Beyoncé, zato vaše občinstvo morda ne misli tako… Vem, vem, to je težko pogoltniti, vendar je pomembno, da se od časa do časa odmaknete od sebe in stopite v čevlje zunanjega opazovalca.
Če si dobro ogledate svoj kanal YouTube in ponovno ocenite, kaj je na njem, boste verjetno ugotovili, da je treba del stare vsebine izbrisati – ne glede na to, ali je zastarela, slabo izdelana ali pa gre le za neuspešen videoposnetek, ki sploh ne bi smel biti objavljen na kanalu. Če je nekaj takega povezano z vašo blagovno znamko, bo to voditelja takoj odvrnilo in zaradi tega bo izgubil zaupanje v vašo blagovno znamko. Izbrišite ga in se ne ozirajte nazaj!

Dude popoln

Čeprav je treba spremljati število naročnikov na YouTubu, morate pogosto preverjati tudi druge metrike. Če pa nameravate postati profesionalni ustvarjalec vsebin na YouTubu, boste morali vedeti več o tem, kako uporabljati orodja v storitvi YouTube Studio.
Idowu je navdušen nad vsemi pametnimi tehnologijami in produktivnostjo. V prostem času se igra s kodiranjem in ko mu je dolgčas, preklopi na šahovnico, rad pa se tudi občasno odklopi od rutine. Njegova strast do tega, da ljudem pokaže pot do sodobne tehnologije, ga spodbuja, da še več piše.

Kako videti svoje naročnike na youtube na iphonu

Če imate kanal YouTube, si lahko ogledate število in seznam svojih naročnikov. Vendar bodo na seznamu prikazani samo tisti naročniki, ki so spremenili privzeto nastavitev zasebnosti. Privzeto nastavitev zasebnosti lahko spremenite v nastavitvah svojega računa, naročnikom pa lahko omogočite tudi, da vidijo svoje naročnike na strani O kanalu v nastavitvah kanala. Ko pregledujete kanale drugih oseb, lahko vidite število njihovih naročnikov, ne morete pa videti seznama naročnikov drugih oseb v YouTubu.
Prijavite se v svoj račun v YouTubu. S seznama možnosti v stolpcu na levi strani kliknite “Moje naročnine”. Tako bodo prikazani kanali pod vašo naročnino, kar vam bo olajšalo iskanje določenega kanala. Če nimate trenutne naročnine na želeni kanal, lahko izvedete tudi splošno iskanje.
Preglejte seznam svojih naročnin, ki se prikaže pod izbiro menija, ki ste ga pravkar izbrali. Kliknite eno od naročnin, da si ogledate določen kanal. Tudi v tem primeru lahko do kanala dostopate prek splošnih funkcij iskanja ali prek zgodovine gledanja.

Markiplier

V skupnosti YouTuba včasih slišimo vprašanja o tem, kako delujejo naročniki.  Najpogostejša smo obravnavali v tem pogosto zastavljenem vprašanju, vendar vedno želimo, da se pogovor nadaljuje. Če ne najdete tistega, kar potrebujete, nam to sporočite v forumu YouTube.
Ne, vendar smo zasledili nekaj pogovorov o tem, da so gledalci “samodejno odjavljeni” iz kanalov.  Kadar dobimo tovrstne povratne informacije, jih vzamemo resno. Ekipa za naročnine opravi popolno preiskavo predloženih podatkov, da bi ugotovila, kaj se dogaja.
Če ne spremenite možnosti distribucije, vsak videoposnetek objavimo v kanalu Naročnine.  Kadar slišimo pritožbe gledalcev, da videoposnetkov tam ne vidijo, je to običajno iz enega od dveh razlogov:
Redno preverjamo legitimnost računov in dejanj v vašem kanalu YouTube. To je del postopka, s katerim zagotavljamo, da v metriki našega spletnega mesta ni nezaželene pošte, zlorab in zaprtih računov, da bi bil YouTube pošten za vse. Preberite več o številu naročnikov.

Entradas relacionadas

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad